Vásárlási feltételek

Online vásárlás a Két Egér Könyvesboltban: fontos tudnivalók.


Online könyvesboltunkat bejelentkezett felhasználók és be nem jelentkezett látogatók is használhatják. A be nem jelentkezett vásárlók számára a megadott e-mail cím alapján automatikusan létrejön egy felhasználói fiók. Ha már van felhasználói fiókja, a kényelmesebb vásárlás érdekében érdemes bejelentkezni.


Árak, kedvezmények

A könyveknél szereplő árak bruttó értékek, azaz tartalmazzák az 5% (más termékeknél 27%) áfát. A kiküldött kiadványokhoz minden esetben mellékeljük a számlát. A megrendeléskor lehetőség van a megrendelőétől eltérő számlzási cím és név jelzésére.

Online vásárláskor alapesetben minden könyv árából 10% kedvezményt adunk a bolti árhoz képest. Egyes játékoknál a kedvezmény csak 5%, ezt mindig külön jelezzük. Az akciókban meghirdetett %-os kedvezményeket mindig a teljes bolti árból kell számolni.

Az offline Két Egér Könyvesboltban meghirdetett kedvezmények nem érvényesek az online könyvesboltban, és az online könyvesbolt kedvezményei nem érvényesek a Két Egér (offline) Könyvesboltban, kivéve, ha ezt a meghirdetéskor külön jelezzük.

Kedvezményeinkről bővebben itt tájékozódhat...


Postaköltség

Az utánvételes és átutalásos megrendeléseknél 10 000 Ft alatti vásárlás esetén postaköltséget számolunk fel. A postaköltség utánvét esetén 1000 Ft, átutalás esetén 500 Ft belföldi megrendelés esetén.

A fenti összegek nem érvényesek az iskolai füzetek rendelésénél, ahol a futárszolgálat által megállapított tényleges postaköltséget számlázzuk tovább.

Magyarországon kívüli megrendelések esetén egyedi postaköltséget állapítunk meg a Magyar Posta vagy a futárszolgálat díjszabás alapján.


Fizetési módok

1. Utánvét

A teljes összeg kiegyenlítése postai kézbesítéskor esedékes. 10 000 Ft alatti vásárlás esetén 1000 Ft postaköltséget számolunk fel. Az árut a megrendelést követő 2-4 munkanapon belül kézbesítjük.

2. Banki átutalás

Átutalásos fizetésnél bankszámlaszámunk: 10401093-50526776-88891008 (K&H Bank). Az árut az átutalás beérkezését követően azonnal postázzuk. 10 000 Ft alatti vásárlás esetén 500 Ft postaköltséget számolunk fel.&

Kérjük, hogy átutaláskor közleményként szerepeltessék a rendelés sorszámát (mely megtalálható a vásárlásról értesítő e-mailben).

Az átutalással kérjük, várják meg visszaigazolásunkat arról, hogy a megrendelt termék szállítható-e.

3. Személyes átvétel

A megrendelt könyv(ek) vagy játék(ok) a budapesti Két Egér Könyvesboltban (1092 Budapest, Ráday u. 20.) vehetők át nyitvatartási időben. Fizetés az átvételkor.


A rendelés elévülése

Banki átutalásnál elévültnek tekintjük a megrendelést, ha az átutalás a megrendeléstől számított 2 héten belül nem érkezik meg.

Személyes átvételkor 2 hétig őrizzuk a megrendelt árucikkeket. Utána a megrendelést elévültnek tekintjük. December 1. és 24. között a rendeléseket 5 nap után elévültnek tekintjük.

(Egyeztetés után az elévült megrendelést is teljesítjük, ha a megrendelt termék készleten van.)


Kérdés, reklamáció

A keteger@keteger.hu és a keteger@gmail.com email címen fordulhat hozzánk. Ha észrevétele konkrét megrendeléssel kapcsolatos, kérjük, írja meg a megrendelés (sor)számát is.


Cégadatok

Két Egér Könyvek Kft.
1092 Budapest, Ráday u. 20.
Adószám: 25193833-2-41
Telefon (napközben): (+36-1) 210-4486

Két Egér Könyvesbolt
1092 Budapest, Ráday u. 20.
keteger@gmail.com