Kedvezmények a Két Egér Könyvesboltban

Happy Hour, törzsvásárlói kedvezmények, heti akciók, nternetes kedvezmény, saját kiadású könyvek, könyvtárosok, pedagógusok, könyvtárak, iskolák.


Internetes kedvezmény

Az internetes vásárlásoknál minden könyv árából alapból 10% kedvezményt adunk, sőt a Két Egér Könyvek és a Móra Könyvkiadó kiadványinak árából 15%-ot engedünk el. (A kedvezményes ár mellett tájékoztatási célból szerepel a listaár is.) A honlapon meghirdetett egyéb akcióknál  a kedvezményeket mindig a listaárból számoljuk. Ritkán előfordulhat, hogy egyes termékeknél a kedvezmény kevesebb, mint 10%, ezt mindig külön jelezzük.

 

 

Kezdje online, folytassa személyesen!*

Aki személyes átvétellel rendel a Két Egér webshopjában, az átvétel alkalmával a boltban törzsvásárlói kedvezmény jár neki. Szintén törzsvásárlói kedvezményt adunk annak, aki a mora.hu-n leadott rendelését a Két Egérben veszi át.

Törzsvásárlók*

10 ezer forintot meghaladó vásárláskor törzsvásárlói kártyát állítunk ki a vásárló által kért névre. (A 10 ezer forint akár több vásárlás során is összegyűjthető.) A törzsvásárlók a könyvek és játékok árából 10% kedvezményre jogosultak. Ha valamely egyedi akcióban a törzsvásárlóknak magasabb kedvezmény jár, ezt minden esetben külön feltüntetjük.

A törzsvásárlói kedvezmény nem vonatkozik a boltban kapható nyomatokra és eredeti illusztrációkra. Képeslapokra csak akkor adunk kedvezményt, ha más áruval együtt vásárolják.

--

* Figyelem: Személyes vásárlás esetén a százalékos kedvezményeket minden esetben a boltban található terméken feltüntetett árból számítjuk, ez néha eltérhet az online listaártól.


Happy Hour

Mindennap 19.00 és 20.00 között HAPPY HOUR, azaz egy órán keresztül mindenki törzsvásárló, ami 10% kedvezményt jelent minden könyv árából. Törzsvásárlóink ebben a boldog órában a meglévő 10-hez még 5% további kedvezményt kapnak. Ezek a kedvezmények a német nyelvkönyveket kivéve minden könyvre vonatkoznak!


Heti akciók

Hétről hétre újabb egyedi akciókkal állunk elő, ezekről itt tájékozódhat.


Könyvtárosok, pedagógusok, könyvtárak, iskolák

Aktív vagy nyugdíjas pedagógusok és könyvtárosok a törzsvásárlókkal azonos feltételekel vásárolhatnak!


Könyvtáraknak és iskoláknak több példány vásárlása esetén saját kiadású könyveinket nagykereskedelmi áron adhatjuk, a többi nálunk forgalmazott könyvárából is jelentős engedményt adunk egyedi megállapodás alapján. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a keteger@keteger.hu címen vagy a +36 1/210-4486-os telefonszámon.


Az állandó kedvezményeken túl minden csütörtökön újabb és újabb (egynapos vagy egyhetes) akciót hirdetünk meg.