A tükör előtt

1 700 Ft

Janikovszky Éva kamasz hőse a tükör előtt áll, és nem tetszik neki, amit lát. A nyaka megnyúlt, a feje összement, a haja olyan, mint az ökörnyál, a szája ferde. Ráadásul folyton rászólnak, hogy. „Most mit bámulsz olyan hülyén?... Hozzád beszélek, fiam, nem a falnak...” Pedig tavaly még egészen tűrhetően nézett ki, és minden olyan normális volt. Mi történhetett egy év alatt?

Az iskolai ünnepségek, szavalóversenyek egyik kedvence még napjainkban is A tükör előtt című írás.

Janikovszky Éva kamaszmonológját folyóiratból, filmes feldolgozásból  ismerjük, de könyvben még nem látott napvilágot. Kárpáti Tibor színes  képeskönyve feleleveníti és egyben tovább is gondolja Réber László rajzi  világát.

Móra Könyvkiadó, 2015

40 oldal, kemény borító

-15%

 

Internetes ár: 1 700 Ft
Listaár: 1 999 Ft
Ajánljuk még: 

Túlélési tippek kamaszodó fiúknak

1 700 Ft

Szeretnél néha mindent összetörni? Senkinek érzed magad mások mellett? Minden haverodnak van már barátnője, csak neked nincs? Meg vagy győződve arról, hogy a szüleid lányt szerettek volna? Eddig úgy gondoltad, jobb, ha ezeket a kérdéseket megtartod magadnak. Ez hiba volt! Minden barátod szembesül ezekkel a kérdésekkel, csak nem mernek beszélni róluk. Nem csak a lányoknak vannak gondjaik… Ez a könyv ötleteket ad ahhoz, hogyan oldd meg kisebb-nagyobb kamaszkori problémáidat. Nézz szembe velük! Részletek…

Internetes ár: 1 700 Ft