Szünetel a Két Egér: mit jelent ez?

Bár korábban azt írtuk, költözik a Két Egér, a dolog nem lett olyan egyszerű, ahogy akkor gondoltuk. Jelenleg szünetelünk, és dolgozunk azon, hogy megint lehessen egy átmeneti, majd egy végleges helyünk. Leírunk pár tudnivalót az átmeneti időszakról, illetve azt is, hogy miben tudtok segíteni.

A helyzet

A Bombonier galériájában tervezett pop-up boltunk nem valósult meg. Jelentősen eltért az ottani vezetéssel az elképzelésünk arról, hogy egy ilyen üzletet hogyan lehet megvalósítani, így végül ez a lehetőség kútba esett.

A helyzet azt jelenti, hogy pillanatnyilag nincs bolti árusítás és személyes átvételi lehetőség a Két Egérben. Nincs a foglalkozásainknak sem helye (bár a felnőtt jóga a Bombonierbe költözött, a Krepptapír pedig a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjteménynél talált átmeneti otthonra).

Amire most is van lehetőség: egyeztetett helyen és időben a rendelések átvétele, ez nemcsak az online rendelhető kiadványokra vonatkozik, hanem minden más beszerezhető könyvet is szívesen meghozunk nektek.

A jövő

Várjuk, hogy mikor ír ki az önkormányzat pályázatot a környékbeli ingatlanok hasznosítására. Elég sokmindent fel tudunk mutatni, a környék lakóinak összefogása mellettünk is azzal biztat, hogy eséllyel pályázhatunk. Azonban elképzelésünk sincs, hogy ez mennyi időt jelent. Ezért a közelebbi jövőre is gondolnunk kell: minél hamarabb találnunk kell egy helyet a környéken, ahol akár egy kis pop-up bolttal átmenetileg nyitva tudunk lenni.

Miben tudtok segíteni?

Óriási segítség lenne, ha megosztanátok az ötleteiteket arról, hol lehetne számunkra egy félreeső sarok a Ráday utcában (vagy a közvetlen környéken), ahol akár egy-két polcnyi áruval nyitva tudnánk lenn az átmeneti időszakban.

Szintén fontos lenne, hogy az áruk és bolti berendezések tárolására hosszabb távú lehetőséget találjunk a környéken (lehet ez bármilyen üresen álló száraz helyiség, lakás, iroda). Rövid időn belül el kell vinnünk mindenünket a jelenlegi helyről, de eddig csak elég távoli raktárakat találtunk.

Ezek természetesen csak a legsürgősebbek, ha valakit mélységében érdekel a szituáció és az, hogy hogyan tudna még segíteni, keressen meg minket a keteger@gmail.com címen, a 70/265-2199 telefonszámon vagy akár a facebookon, szívesen beszélgetünk, bőven van miről.

Köszönjük.