Költözik a Két Egér

A Két Egér január 31-én elhagyja jól megszokott Ráday utcai fészkét (vagy inkább oduját), de nem megy messzire: február első hetében a Ráday utca 25-ben (a Bombonier galériájának területén) nyit pop-up boltot. A hosszú távú folytatás pedig most alakul.

Update: Az egész sajnos nem egészen így van... illetve nincs így.

Kép: Így képzeljétek el a könyvek átszállítását a Ráday u. 25-be.

10 nyitvatartás év után, a múlt év végén jutottunk arra az elhatározásra, hogy más formában szeretnénk folytatni a Két Egeret, ami mindenképpen a mostani üzlethelyiség elhagyását jelenti. Nem számítottunk arra, hogy ennyire erős lesz a nyomás, hogy maradjunk a környéken... de persze nagyon jólesik. Köszönjük! Ezért úgy döntöttünk, hogy adunk egy kis időt még magunknak: február elejétől április végéig Ráday utca 25-ben (a Bombonier galériájának területén) pop-up boltként működünk. A mostani kínálat jelentős része kapható lesz, és a foglalkozásoknak is lesz hely.

Sokan kérdeztétek, hogy miben tudtok segíteni: az óriási segítség, ha sok könyvet vásároltok (van hozzá akció is), így kevesebbet kell átköltöztetnünk. Igazán konkrét segítség lehet bármilyen raktározási lehetőség a környéken: szertnénk egyben tartani a bolt berendezését, de a Ráday 25-ben a tárolási lehetőségek végesek. A (szétszedett) polcaink és egyéb bútoraink és kb. 2 raklapnyi könyv tárolását kell megoldanunk. Már eddig is nagy segítség volt minden ötlet és információ, amit mondtatok. A beszélgetések komolyan alakítani kezdték a jövőnket. Várunk benneteket egy beszélgetésre is január 31-ig a Ráday u. 20-ban, utána pedig a 25-ben.

Amint többet tudunk a hosszabb távú folytatásról, jelentkezünk.