Last minute ötletek a Két Egértől

Minden, ami apró (vagy nem is olyan apró), könyv mellé való és szeretjük: Hello Angel, karácsonyi díszek, bárányok, sünök, mini memory, Manka, ékszerek, krumplimacik, festmények, határidőnaplók, macskák, angyalok, ördögök… és még ki mindenki.


Hello Angel! Kilóg a lóláb! O. Horváth Réka kívánság angyalkáiból még van három. Egyikük egy Pikku Dot széken pihent meg.

A Kispesti Waldorf Iskola szülői műhelyéből egy báránykát láthattok a képen, aztán jön Kálmán Anna karácsonyi almája. Kaphatók még tulipános és szíves díszek is.


Bárányka ismét (KIWI) és Gálné Csizmadia Anikó egyik új sünije a legújabb szállítmányból. Vannak nagyra nőtt és kistermetű sünijeink, borzasak és jólfésültek. Szerintem fontos tudni, hogy angol tudósok szerint a közhiedelemmel ellenkezőleg a sünik nem az almát, hanem a tonhalat szeretik a legjobban. Kipróbáljuk? Jobbra Kun Fruzsina legújabb memorija! 


Balra fent csüng Vadjutka pipacsos lánca, jobbra ücsörög Horváth Mónika egy csinos Mankája. Barcsi Dia határidőnaplója a Két egér naptárak sorozatból. Vadjutka matrjoskás lánca. Bemutatja: Manka.


És a díszes társaság: Máray Mariann kis flexi naplója a Két egér naplók társaságából, krumplimacik Nagy Diána idei kollekciójából! Vannak a „régi” hallgatagok, az új „2013”-as macik csörögni is tudnak! A kisebbek olyan gyerekcsörgősen, a nagyobbak inkább felnőttes-csilingelősen (zen).

Egészen friss fejlemény, hogy kaphatók nálunk Knuth Judit porcelánfejű macskái, angyalai és ördögei (vagy krampuszai?) Elegánsan fel vannak öltöztetve, és az ember egész hosszú időt el tud tölteni azzal, hogy hogyan ültesse őket a polcra, asztalra (vagy asztalhoz).

Az eredeti festmény már igazán nem az apróságok kategóriájába tartozik, itt megfordul a helyzet, és a könyv lehet a kísérő ajándék. A Téli szalonban 7 illusztrátor eredeti képeit lehet megvásárolni, és a Pikku dot képekből néhány a boltba is jut.

Fentebb már érintettük a kétegeres határidőnaplókat, amiből van a nagyobb, kemény borítós és a kisebb, flexibilis változat. A készlet folyamatosan apad, de még mindig nagyszerű darabok kaparinthatók meg!


Mennyibe kerül?

Hogy segítsük a kalkulációt néhány ár (a lehetséges kedvezmények nélkül):

  • Hello Angel, kisebb (O. Horváth Réka): 2700 Ft
  • Süni (Csizmadia Anikó): 900 Ft
  • Karácsonyi dísz (Kálmán Anna): 850 Ft
  • Mini memóriajáték (Kun Fruzsina): 950 Ft
  • Krumplimaci (Nagy Dia): 2500 Ft
  • Nagy két egeres határidőnapló (egyedi vagy limitált): 4800 Ft
  • Kis két egeres határidőnapló (egyedi). 2990 Ft
  • Porcelánfejű macska, angyal, ördög (Knuth Judit): 3000 Ft
  • Pikku dot festmény (Máray Mariann): 7000 Ft
  • A Téli szalonban megvásárolható képek: 7000–40 000 Ft

Mikor? Hol?

1. A Két Egér Könyvesbolt karácsony előtt és az év végén így van nyitva:

december 22-23 (szombat, vasárnap): 10–18 óra

december 24.: 10–13 óra

december 27–29: normál nyitva tartás

december 30. (vasárnap): 10–16 óra.

2. Megtaláhatók vagyunk a WAMP-on könyvekkel és válogatott tárgyakkal:

december 23-án (vasárnap) 10–18 óráig.