Könyvhét a Két Egérben

A Két Egér idén ott van a Vörösmarty téren, minél többen keressetek meg minket... de a boltban is gondoskodunk a könyvheti hangulatról egy soknapos művészeti akcióval és persze kedvezményekkel.


A Két Egér idén június 6. és 10. között megtalálható a Vörösmarty téren: a gyerekkönyvesek között a Cerkabella és a Vivandra kiadókkal közös standon árusítunk majd. Ott lesz az összes saját könyvünk, továbbá visszük a KultúrAktív Egyesület városos gyerekkönyveit.

A kertek rajongóinak: június 8-án kb. 10 óra 20-kor a Vörösmarty téri nagy színpadon a mi kertes könyvünk, a Jártamban... kertemben szerzőjével, Eplényi Annával és a könyvhétre megjelenő másik kertes gyerekkönyv, a Fahéjas kert szerzőivel lesz beszélgetés!

A standunknál nemcsak a könyveinkhez lehet hozzájutni, vásárlóink egy-egy színezhető (kerti) lepkés matricát is kapnak ajándékba. Ezekkel a matricákkal más nagy tervünk is van:


Mert mindeközben a Két Egérben, a Ráday utcában az egész könyvhét idejére művészeti akciót hirdetünk Lepkefal címmel. Ez volt az első lépés:

(A képen egy kedves vendégünk kiszínezett lepkéket ragaszt a kiállítótér falára.) Csütörtöktől hétfőig mindenkinek lehetősége van kiszínezni egy-két-három lepkét, és felragasztani a 10-12 négyzetméteres falfelületen. A közös alkotás fejlődését folyamatosan dokumentáljuk a facebook oldalunkon. A kezdő állapot így néz ki:

A szombati Színes egér idején (11-től fél 1-ig) lehetőség van különféle növényekkel, virágokkal gazdagítani a lepkefalat.


Ne feledkezzünk meg a könyvheti akciónkról se: 2013. június 6. és 10. között (tehát a könyvhét idején) 20% kedvezménnyel árusítjuk a Két Egér, Cerkabella, Vivandra kiadók könyveit.


Ja, igen: ha már úgy is a Két Egérben jártok, szaladjatok át az IF Caféba is, ahol Rick Zsófi nagyszerű könyvheti fotói (íróportrék) vannak kiállítva.