Hogy állnak Kun Fruzsi dolgai?

Nyár végére hagytuk a kedvenc illusztrátorainkat Kun Fruzsina-hét követi az Agócs Írisz-hetet. Ebből az alkalomból röviden áttekintjük, mit is lehet kapni nálunk Fruzsitól a könyveken kívül, mert érkezett a napokban hozzánk néhány izgalmas új darab.


Kun Fruzsi tehetséges és most már mondhatjuk, hogy sokat foglalkoztatott illusztrátor, mi a Fekete-fehér egereit köszönhetjük neki, régebben a Sárkány a lépcsőházban képeivel szerzett magának elismerést, újabb munkái közül a talán A csuka parancsára a legnagyobb dobás.

Ez a Fekete-fehér borítója

Fruzsinak volt nálunk valaha egy Szárnyat! című kiállítása, attól az időtől kezdve kaphatók a Két Egérben Aesopus meséihez készült illusztrációiból számozott nyomatok. Ezek közül (a Róka és a holló után) a legnépszerűbb A rák és a mamája című kompozíciót mutatjuk be.

Ez a A rák és a mamája

A helyzet a napokban változott meg gyökeresen, amikor megérkeztek Fruzsi képeslapjai, sőt füzetei is (A/6-os, 32 oldalas).

Ezek Kun Fruzsi füzetei

Az igazi meglepetést pedig az okozta, hogy egy mini memóriajátékot is készített. Erről jöjjön rögtön kettő kép:

Ez volt tehát a két kép Kun Fruzsi memóriajátékáról

Nos, most csak slágvortokban, gyakorlatilag ennyit szerettünk volna elmondani erről a témáról. Kun Fruzsi-rajongók, irány a Két Egér!