A világ összes kincse – Rofusz Kinga kiállítása

Rofusz Kinga kiállításán A világ összes kincse című könyvhöz (és jazz-mesejátékhoz) készült illusztrációk nézhetők meg eredetiben 2013. január 18-tól február 16-ig a Két Egér galériájában. Megnyitó január 18-án 18 órakor.

A világ összes kincse, (a képen látható) Nyughatatlan Micó története 2012 őszén jelent meg a Csimota Könyvkiadónál. A könyv szövegét Bátky András írta.

A történetben Nyughatatlan Micó apja elszökött kincsei nyomába ered segítőtársa, Rézcsőrű társaságában. A kincsek persze nem is szöktek meg, illetve nem úgy… de inkább mindenki hallgassa meg, olvassa el a történetet.

A zenét a Sárik Péter Triónak köszönhetjük, erről érdemes átfutni a Csimota interjúját Sárik Péterrel… Azonban most az illusztrációé és Rofusz Kingáé a főszerep…

A képek magukért beszélnek, de aki Rofusz Kingáról szeretne többet tudni, olvassa el a Meseutca decemberi interjúját a lebegős lények festőjéről. Ha már minden információ együtt van, akkor nincs más hátra, mint megnézni a képeket a Két Egérben!

A kiállítást (január 18-án este 6-kor) Paulovkin Boglárka nyitja meg, majd a kiállításnézés és evés-ivás közepette mindenki felteheti a kérdéseit Rofusz Kingának.

A képek 2013. február 16-ig nézhetők meg a Két Egérben (1092 Budapest, Ráday u. 20.) nyitvatartási időben (h–p: 10.00–20.00; szo: 10.00–16.00)
A Facebookon is megtalálható a kiállítás.

Addig is mindenki nézze, hallgassa: