Születéstől születésnapig

3 590 Ft

Az első 12 hónap étrendje

Egy kisbaba érkezése mindig sok kérdést vet fel a szülőkben – ezek között is a legkínzóbbak a baba étrendjével kapcsolatos aggodalmak. Mikor és mivel kezdjük a hozzátáplálást? Hogyan vezessük be az új ízeket? Milyen tortát süssünk az első születésnapra? Hogyan előzhetjük meg az elhízást és a táplálékallergiát?

Ezekre és hasonló kérdésre ad választ a Lila Füge blog és a népszerű Lila Füge szakácskönyv szerzője: Havas Dóra, aki kisgyermekes anyukaként maga is gyakran szembesült a fenti aggodalmakkal. Második kötetével, melyet gyermekorvosi és dietetikusi közreműködéssel, de döntően saját tapasztalatai alapján írt meg, az a célja, hogy bebizonyítsa: a bébiételek is lehetnek fantáziadúsak, izgalmasak és érdekesek. Ennek érdekében 160 oldalon és 114 receptenkeresztül, a baba fejlődését hónapról hónapra kísérve mutatja be, milyen alapanyagot
mikor és milyen formában kezdhetünk adni gyermekünknek, hogyan építhetők egymásra az egyes ételek, és hogyan vezethetünk be új ízeket a baba étrendjébe. A rendkívül informatív, dietetikusi közreműködéssel írt bevezetőt követően a szerző négy nagy fejezeten keresztül jut el az első valódi ételtől: az almapéptől az első születésnapi tortáig, amely garantáltan nem csak a baba kedvence lesz.

A kötet receptjeit a szerző saját fotói illusztrálják, míg a róla és a gyerekekről készült képeket a szerző férje készítette.

Boook Kiadó, 2013

200 oldal, kemény borító

Internetes ár: 3 590 Ft
Listaár: 3 990 Ft