Szitanyomó műhely és pecsételés a Bimbával

Ismét Bimba szitanyomó workshop lesz a Két Egér Könyvesboltban! Időpont: november 27. 17.00. Bemutatkozik a  Bimba vadiúj XMAS-LINES elnevezésű, mini-mintakollekciója . Az új kollekció első szitázott darabjait Ti készíthetitek el. A műhely elmarad!

A korábbi workshopokhoz képest újdonság lesz, hogy a szitázás mellett a PECSÉTELÉS technikáját is kipróbálhatjátok. Akinek nagyon megtetszik a technika, a helyszínen lehetőség lesz megvásárolni a pecséteket, és máris gondoskodhattok az idei karácsonyi ajándékcsomagolásról, díszítésről. Szuper ajándékkísérő kártyákat, csomagolópapírt, papírtáskákat készíthettek, de a háziasszonyok a sütikészítéshez is felhasználhatják a dekoratív formákat, így akár ajándékba is adhatjátok őket.

Hozhattok pólót, nacit, szoknyát, táskát, csomagolópapírt, bármit, amire szitázni, nyomdázni lehet. Ha nem akarsz otthonról hozni alapot, akkor a helyszínen biztosítunk Neked 1 db natúr bevásárlószatyrot, és 1 db papírtáskát, így már most gondoskodhatsz a karácsonyi ajándék csomagolásáról.

A belépődíj 3000 Ft, amiért korlátlan festékhasználatot, plusz egy natúr bevásárlószatyrot és papírtáskát biztosítunk, amit igényeid szerint szitázással vagy pecsételéssel díszíthetsz.

Bárki jöhet előzetes bejelentkezés alapján (bimbadesign@gmail.com vagy keteger@keteger.hu), gyerekeket is szívesen látunk!

Várunk szeretettel!