Segítség, egy borz lett a titkárom!

Itt vannak a 2015-ös határidőnaplóink! A 2015-ös határidőnaplók elfogytak!

Szeretsz még kézzel, jó illatú papírra írni? Kedvedre szolgálna egy heti bontású, sok jó jegyzethelyet kínáló határidőnapló, ami egyszerre segít jól szervezni az idődet, hagy helyet az ötleteid számára, és ajándékoz meg egy eredeti művészeti alkotással?

Máray Mariann néhány borítója még kötészet előtt

A Két Egér Könyvesbolt harmadik éve dolgozik együtt kortárs magyar illusztrátorokkal, grafikusokkal, egy kiváló könyvkötővel és egy kedves nyomdával, hogy év végén előrukkolhasson a következő évre szóló egyedi határidőnaplóival. 2015-re Agócs Írisz, Császár Norbert, Holló Anna, Máray Mariann, Molnár Jacqueline és Nagy Diána naplóit ajánjuk figyelmetekbe, legalább 75 egészen különböző borítóval.


A 2015-ös naplók is mind egyedi, az alkotókra jellemző stílusban és technikával készülnek; sok erős karakterrel, figurával, egy-egy sajátos hangulatot megidézve. Mindezt azért, hogy a következő 365 napban is vidámabb legyen az élet. Nemcsak a kis szériás papíráru jövendőbeli tulajdonosaié, hanem mindazoké is, akikkel egy év leforgása alatt találkoznak, időt töltenek.

Császár Norbert


A naplók születési adatai:

  • 130 × 188 mm
  • kemény borító, egyedi grafikával
  • félvászon kötés, jelzőszalag
  • 120 oldal 80 g/m2 Munken Print Cream papíron
  • heti bontás
  • jegyzetoldalak
  • névnapok, ünnepnapok

 

1 napló ára: 4950 Ft


A Két Egér Könyvesboltban (Budapest, Ráday u. 20.) 2014. november közepétől érhetők el papír alapú személyi titkáraink remek humorral és nagy-nagy szívvel – rendszertani helyüktől függetlenül, legyenek emlősállatok, hüllők, szörnyikék vagy éppen robotok, talizmánfunkcióikat is szívesen ellátnak.

A kis titkárok áldozatos munkája révén iszonyú nagy adatforgalmat bonyolíthattok, várakozás nélkül elérhetitek az offline help-desket, sőt, a hab a tortán, hogy mindehhez csak időnként (bár bizonyos rendszerességgel) kell tollat ragadnotok. A hüllők már dolgoznak az aktuális szlogenen. Itt tartanak: „Válassz 4G krokodilt idén Karácsonyra!”

A készlet december első hetéig még biztosan bővül, illetve folyamatosan csökken is. Az aktuálisan megvásárolható naplók galériáját itt találjátok (az egyes képek mellet jeleztük, ha már a napló el van adva).

Máray Mariann

Máray Mariann 20 állatos borítót festett, ennek nyomán 20 élő állat keresi gazdáját 2015-re. A jól fixált festmények (ez minden festett naplónkra igaz) egy év után is tovább élnek, eredeti helyükön vagy bárhol másutt. Naplói népszerűségére való tekintettel elképzelhető, hogy később pótlásként még érkezik néhány példány.

Máray Mariann


Császár Norbert második éve vesz részt a naplós projektünkben: idén is felröppen a szárnyas pettyes labda, de jöttek rókák, robotok, matrjoskák, sőt még várunk legalább két további naplót.


Császár Norbert


Holló Anna – a Két Egér régi cimborája – különféle testalkatú medvékkel vár benneteket: jött egy jól megtermett aranybundás, egy sportos zöld mezőn legelésző és egy egész sportklubnyi medve is. Még néhány további naplóra számíthattok Anna műhelyéből.

Holló Anna

Molnár Jacqueline már koraősszel magával vitte a borítókat Barcelonába, így épp onnan várjuk a 10 naplóravalót. Még minden titkos, de hamarosan jelentkezünk. 

Íme két baglyos:


Nagy Diána egészen új sorozatot alkotott: a Szörnyovit. A kuckolódós- vackolódós, tápászkodós, szunnyadozós szörnyféle teremtmények bár idejük nagyrészét az ágyban szeretik töletni, mindig kifelé kacsingatnak. Hogy ébren tartsátok kíváncsiságukat vigyétek őket operába, kávéházba, strandra. Vigyázat! Mozgásigényüket leginkább bankokban és pályaudvarokon tudják kiélni.

Nagy Diána borítói (várják a naplókat)

Álmos szörny ébredezik a kész naplón


Idén először csatlakozott a csapathoz Agócs Írisz is – akit szeretettel köszöntünk, és már nagyon-nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy vajon mivel készül, mit ajánl nektek kedves-zamatos világából.

Ilyesmit:


Tehát: az aktuálisan megvásárolható naplók galériája.

Nos, december 22-én már csak ez a három határidőnaplónk van meg:

Figyelem: December 1-től (fizetés vagy előleg nélkül) már legfeljebb 3 napra 1 napra tudjuk félretenni a naptárakat!

A 2015-ös határidőnaplók elfogytak!

Ahogy újabb naplók érkeznek folytatjuk, bővítjük, frissítjük ezt az írást!