A Ráday korzó és a Két Egér

Szeptember 22-23-án zajlik a Belső Ferencváros nagy közösségi eseménye a Ráday korzó. A Két Egérnek is ott a helye, a következő programokkal készülünk: pénteken a a Borsa együttes zenés mesejátékával, szombaton pedig nyílt nappal (gyerekjóga, Könyvborító-tervezés a Kisladikkal, interaktív zombis program Lesi Zoltánnal, beszélgetés és felolvasás Turbuly Lillával, Hidas Judittal és Gáspár-Singer Annával.

Mindegyik program ingyenes.

Szeptember 22. péntek

17.00: A Mitévő Ember és a sárkány – a Borsa együttes zenés mesejátéka

„... ment a Mitévő Ember három nap három éjjel, mikoron egy keresztúthoz érkezett, hát most merre facsarodjék, merre lesz az igaz út?” – Ezt már bizony nektek kell eldönteni! 

A Borsa együttes élőzenés, interaktív mesejátékában a közönségen a sor, hogy meghozza a főhős döntéseit, és segítsen eljutni céljáig a Mitévő Embernek. 
A program egyaránt szól gyermekeknek és felnőtteknek. Utcai, szabadtéri előadást tervezünk (rossz idő esetén persze bemegyünk).


Szeptember 23. szombat: Két Egér Nyílt Nap

10.00–10.45: Gyerekjóga Sulyok Boriskával

 

Ha rég vágyódtok jógázni, itt az idő: a szokásos szombati gyerekjóga ezúttal ingyen kipróbálható. 


11.00–12.30: Színes Egér – Könyvborító-tervezés a Kisladikkal

HOZZÁTOK MAGATOKKAL a kedvenc könyveteket! Beszélgetünk a könyvek külsejéről, és minden könyvnek új borítót tervezünk, majd készítünk!


15.00: Zombik a szobámban – játékos, interaktív program gyerekeknek Lesi Zoltánnal, a Karton és Matild című könyv szerzőjével.


17.00: Párhuzamos szövegek, avagy írók és a (nagy)város – beszélgetés és felolvasás Turbuly Lillával, Hidas Judittal és Gáspár-Singer Annával.


Tájékozódjon a Ráday korzó programjairól: radaykorzo.hu • https://www.facebook.com/events/648770395329604/