Nini! Szatmáry Nóra nyári kollekciója

Ha épp nem nem a konyhában tüsténkedtek vagy a kertben, piacon szimatoltok, gyertek és válogassatok csinos kiegészítőket és bohém játékállatokat Szatmáry Nóra (alias Zsoleszlavszka) nyári kollekciójából! Az anyagok ropogósak, akár a cseresznye, a színek pedig vetélkednek a legjobb nyári turmixokéval. Ez az első Két Egér-címkés kollekció, tessék csak emlegetni, lehet mutogatni! 

A cseresznyeszezon kellős közepén, amikor tetőfokára hág a lepény- és pitereceptek küldözgetése, tejszínhabos kanalak repkednek a mosogató felett és gyakori jelenséggé válik a sütirajzolás (lásd Illusztrátor Pajtások); amikor már az eper után lassan csak a zöld levelek maradnak, de a barackok még csak lesben állnak, no akkor, megérkezik a Ráday utcába a felismerés: itt van Szatmáry Nóra nyári kollekciója.

Csupa újdonság: ropogós anyagok, gyümölcsös színek, friss kompozíciók.

Hogy mink van?

Hát, kaphatók patentos vagy tépőzáras (ki mire harap…), fodros-virágos táskák és pénztárcák leginkább lánykáknak; robotos anyagokból vagány tárcák, mondjuk a fiúknak (elfér benne kártya, matchbox, fontos iratok); izgalmas, új anyagokból varrt játékállatkák és természetesen a baglyok „új hulláma”.

És megjelent még valami: a robotok kompániája.

Nagy örömünkre már Két Egér címkénk is van, így Nóra most bemutatott kollekciója az első olyan Két Egér termékcsaládot jelenti, amely magán viseli az új logónkat, és így miután eladtuk, felismerhetővé válhat bárhol a világon. „Áhá, ez a Két Egér!”

Ha még böngésznétek az alkotások között, terveznétek az esti toáletteket a nyaralásra vagy mindjárt rögtön a holnapi sétára, több fotót is láthattok a Két Egér albumában!

 

Ha személyesen szeretnétek találkozni az alkotóval, a Két Egéren kívül a Gozsdu udvarbeli Gouba bazáron lesz rá lehetőségetek július 3-án és 17-én augusztus 7-én és 14-én vasárnap. 

Fontos elmondanom, hogy a termékek egyediek, lehetséges, hogy mire ideérsz, már épp nem lesz meg a kiszemelt táska vagy zsiráf! De ne csüggedjetek, bizonyos darabokat újra el tud készíteni Nóra, így meg is rendelhetitek. Kérdezzetek bátran, ha találkozunk vagy akár írhattok e-mailt is! (Akár receptmelléklettel :))


Lásd még: Szatmáry Nóra honlapja – zsoleszlavszka.hu