Mészöly Ágnes: Hófehér karácsony – könyvbemutató

November 30-án (szombaton) délelőtt 11 órakor Mészöly Ágnes lesz a Két Egér vendége. Felolvas egy meglehetős részt új könyvéből, a Hófehér karácsonyból. Előtte és utána lehet beszélgetni a szerzővel, dedikáltatni a saját példányokat. Szokás szerint a könyvvel kapcsolatos alkotás sem maradhat el.

„Az autó, fedélzetén a Takács családdal és az évek óta használaton kívüli szánkóval, egyre távolodott a várostól. Az utak szinte teljesen néptelenek voltak: ilyenkor, szenteste délutánján a legtöbb család már otthon díszítette a karácsonyfát...”

Célba ér-e a Takács család? Hogyne... nem is lehetne másképp egy karácsonyi történetben. A család uatzása azonban nem mondható hétköznapinak. De ezt érdemesebb magától a szerzőtől meghallgatni szombaton.

Ha még tétovázik, hogy jöjjön-e, egy további meggyőző érv: a Hófehér Karácsony kiadója, a Cerkabella a könyvbemutatón megjelenteknek egy-egy falinaptárt ad ajándékba(!), melyet a könyv egyik illusztrációja, Rofusz Kinga munkája díszít (ez a kép egyébként megtalálható a könyv 29. oldalán is).

A könyv nagyóvodás kortól ajánlott.

A rendezvényre a belépés gyerekenként 500 Ft, ami levásárolható.

Tehát: November 30-án 11 órakor találkozunk a Két Egérben.

» Esemény a Facebookon