Megnyitjuk a decembert!

Annyi ünnepelnivalónk gyűlt össze, hogy nem várhatunk tovább: december 1-jén délután fél 6-tól megünnepeljük, hogy (1) duplájára bővült a Két Egér területe; (2) megnyitjuk a Téli szalont, szokásos karácsony előtti illusztrációs kiállításunkat; (3) megünnepeljük, hogy 10 évvel ezelőtt adtuk ki az első könyvünket, és azt is, hogy (4) 8 éves a Két Egér Könyvesbolt. Mindenkit szeretettel várunk a közös sütizésre, bolt- és képnézegetésre. Akinek van kedve, készíthet magának egeres emléktárgyat. Ünnepeljetek velünk!

1. Nagyobb és kényelmesebb lett a bolt, végre lehet fotelben, ülőfülkében stb. olvasni, vége a torlódásoknak a bejáratnál. Lelkes Mekk mester módjára csináltunk valamit, ami nem is néz ki olyan rosszul, nevezzük rusztikus belsőépítészetnek. Nagyon jó érzés volt, hogy sokan önkénsegédkeztek a munkában. Köszönjük Fekete Albert, Harsányi Otília, Manninger Katica, Máray Mariann, Nagy Nóra, Takács Martin, Takács Olivér, Tóth Olivér Artúr segítségét.

2. Téli szalon, ahol kortárs gyerekkönyv-illusztrátorok eredeti munkáit állítjuk ki idén Dániel András, Holló Anna, Kálmán Anna, Kun Fruzsina, Máray Mariann és Rofusz Kinga alkotásaival jelentkezik.

3. 10 éve jelent meg az első könyvünk. Tíz év nagy idő, akik akkor születtek, már bőven olvashatják az Állatok a múzeumban-t.

4. 8 éves a Két Egér Könyvesbolt. Igazából október 15-én van a születésnapunk, de akkor éppen falfúrással és pakolással voltunk elfoglalva. Mennyivel jobb most az új, tágas térben ünnepelni a születésnapot!


Ne feledjétek:

2017. december 1. 17.30, Két Egér Könyvesbolt

Találkozunk!