Koinónia-könyvbemutató a Két Egérben

A budapesti Két Egér Könyvesboltban mutatja be legfrissebb gyerekkönyveit március 28-án, pénteken 17.30-tól a kolozsvári Koinónia Kiadó.

A sepsiszentgyörgyi Sikó-Barabási Eszter debütkötetét, a Kabátvigasz, gombszomor című meséskönyvet a szerző jelenlétében mutatják be. A pedagógus-író nyelvi humorral, váratlan ötletekkel teli, fordulatos meséit Visky Ruth Boglár illusztrálta.

A könyvbemutatón jelen lesz Zágoni Balázs, az Erdélyi gyermekenciklopédia című, ismeretterjesztő könyv szerzője, az erdélyi gyermeket körülvevő valóság jelenségeit szemléltető kötet illusztrátora Kürti Andrea. Zágoni Balázs kiadóigazgatóként is bemutatkozik a rendezvényen, Rostás-Péter Emese felelős szerkesztővel együtt a kiadó többi gyermekkönyv-újdonságáról is beszámol az érdeklődőknek.

Terítékre kerül a kolozsvári zenetanár, Horváth Zoltán verses ábécéje, a Nyelvtörő ABC című kötet, továbbá a Magyarországon és Erdélyben egyaránt ismert, Kolozsváron élő költő, Cseh Katalin kötete is, címe: Amit nem lehet megenni. A Bódi Kati illusztrációival – a budapesti képzőművész szintén jelen lesz a könyvbemutatón – készült, kiskamaszokhoz szóló könyvön kívül két fordításkötet is napvilágot látott az utóbbi hónapokban: a finn rajzoló-író Markus Majaluoma  Apa, irány a tenger! című könyve, valamint a brit Sally Lloyd-Jones: Jézus meséskönyve, a Biblia című műve. A rendezvény házigazdája Kelemen Réka, a Két Egér boltvezetője lesz.

A rendezvénnyel kapcsoltaban érdeklődni lehet +36 1 210-4486-os telefonszámon vagy a keteger@keteger.hu email címen...

... és itt is: esemény a Facebookon