Két Egér a könyvhéten

Idén is ott van a Két Egér a Vörösmarty téren: a Cerkabella és a Vivandra kiadók társaságában a 119-es pavilon lesz a miénk. Szombaton a Színes egér is kiköltözik, 11-től „Szerda”-színezőklub lesz Máray Mariannal, vasárnap pedig Nagy Dia dedikálja a Babageometriát.

A Vörösmarty téren kedvezményesen lehet megvásárolni saját könyveink teljes választékát. Vendégül látjuk a standunkon az Ecovit Kiadót (az Alma, Hisztimesék stb. kiadóját), és a KultúrAktív Egyesület városi ismeretterjesztő könyveinek teljes kínálata is ott lesz.

Szombaton 11-től a standunk előtt színezőklub lesz Máray Mariannal. Meg lehet ismerkedni új színezőnkkel, amelynek címe Szerda, és egy francia zenész egér egy napját meséli el. (A színezőt a szerző természetesen dedikálja is.)

Vasárnap 11-től 12-ig Nagy Dia dedikálja a Babageometriát (és elmondja, hogy miért fontosak a fekete-fehér ritmikus vonalak). 

Tehát: Június 12-től 16-ig megtaláltok a Vörösmarty téren a 119-es pavilonban (nem messze a kis színpadtól). A bolt közben normál nyitva tartással és nagyszerű könyvheti akcióval üzemel.