Képfaragó tábor

Régi fotók – alkotás – közösség. A Képfaragó Műhely a Két Egérhez nagy örömmel hirdeti meg első nyári táborát 2019. július 29. és augusztus 2. között. A heti rendszerességű workshop most egy hetes együttlétté bővül.

Képeket alkotunk fényképezőgép nélkül, közösségi képi archívum felhasználásával. A tábor során talált fotókat hasznosítunk újra egyszerű kézműves technikák segítségével. Kihímezzük az aranymetszést, átfestjük a Kelvin skálát, összefonjuk a világos és sötét kontrasztját, megmozgatjuk a fotók részecskéit hideggel, meleggel, fénnyel és sötéttel, így barangolva az idők és terek pixelei között.

Játszunk a fotó történetével, anyagával, tulajdonságaival. A napirend része a közös alkotás mellett, friss Duna-parti séta, képvadászattal. A tábor végén kiállítást rendezünk az alkotásokból.

A tábor minimum 7 fő részvételével indul.

A tábor időpontja: július 29. – augusztus 2.

Javasolt korosztály: 6-12 év

Étkezés: ebéd a Manga Cowboyban, reggeli, uzsonna a Két Egérben.

A tábor ára: 25 000 Ft, mely tartalmazza az étkezéseket, a foglalkozások eszközeit, az animátori díjakat.
A jelentkezés akkor válik véglegessé, amikor a 10 000 Ft előleget befizettétek.

Jelentkezni a horvacska@gmail.com-on, vagy a 70/392-26-59-es telefonszámon, Horváth Krisztinánál, a foglalkozás vezetőjénél, vagy a Két Egér Könyvesboltban személyesen tudtok.

 

Címkék: 
Ajánljuk még: 

Greta világa – drámatábor

Drámatábor 7–12 éves gyerekeknek július 22-től 26-ig a Két Egérben. A tábort Krasznahorkai Ágnes (színész-drámapedagógus) és Vetlényi Lili (színész) vezetik. Részletek…

Címkék: 

Képfaragó műhely

A Két Egér Könyvesbolt műhelyében elindul a Képfaragó Műhely heti rendszerességű papíralapú fotókat újrahasznosító workshopja . Minden szerda délután 17 órától kinyílik az elfeledett fényképek zöld bőröndje, és kézműves technikák segítségével belevarázsoljuk a jelent a múlt fotópixeleibe. Játszunk és alkotunk, terelve és szabadon, egyszer és folyamatosan. Nincs korhatár!

Következő foglalkozás: január 29. 17.00 Részletek…

Múzeumi tábor 2019 a Két Egérrel

Július első három hete újra a múzeumjárásé és alkotásé a Két Egérrel. Ezúttal a 1. turnust – július 1–5. – hirdetjük meg nagyobbak számára (11 éven felüliek) a 2. és 3. turnust – július 8–12. és 15–19. – pedig a 7-11 éves korsztálynak. Kövessük 2019-ben is a Múzeumi Egeret és unokatestvérét, fedezzünk fel új múzeumokat, új kiállításokat!  Részletek…