Képaláírás-játék városi egerekkel

A képaláírás-játék nyertese: Korom Ildi és Bálint. Ők nyerték a belépőt a Műcsarnok családi délelőttjére. Képaláírásaik:

1. Éjszakai hovatovább
2. (Amíg te alszol), közben Egérföldön... – Meanwhile in Mouseland

A második-harmadik helyet megosztva Majdán Kingáék:

1. Sajtom, sajtom alva sajtom (Szonja)
2. Nagyon megy a lógás             (Apa)
3. Álom, vagy mégsem                (Anya)

... és a Hernádi család nyerték:

1. Alvajáró repgér
2. Egerek a magasban
3. Panelegerek

Ők 2-2 színezőfüzetet nyertek.

Küldj egy képaláírást a városi egeres képünkhöz! Nyerj ingyenes belépőt a Műcsarnok Fényjáték című családi délelőttjére (február 22-re). A képaláírás lehet vicces, komoly, drámai, lírai... lényeg, hogy tömören fogalmazza meg a képpel kapcsolatos gondolatokat, érzelmeket. Határidő: február 17. 12 óra.

A Fényjáték a Műcsarnok Egy város entrópiája című kiállításához kapcsolódó múzeumpedagógiai (vagy ahogy a Műcsarnokban mondják: múzeumkommunikációs) gyerekprogram 2014. február 22-én 10–13 óráig. A programról itt tudhatsz meg többet.

A képaláírásokat írhatják gyerekek és szülők is. Be lehet küldeni itt, a lap alján, vagy a Facebook-oldalunkon, vagy emailben a keteger@keteger.hu címre... vagy személyesen a Két Egér Könyvesboltban.

Határidő: 2014. február 17. 12 óra. Az eredményt a Két Egér munkatársai döntik el szavazással. A 2. és 3. helyezett választhat kettőt-kettőt a Két Egér színezői közül.

És akkor a kép (Máray Mariann rajza), amihez a képaláírásokat várjuk: