Jutalomkönyv? Nyáron mindenki olvasson a görögökről!

Idén leegyszerűsítettük jutalomkönyv-ajánlatunkat. Elsősorban a Mitológiai zsebkönyvtár köteteit ajánljuk. Ha ez kevés lenne, akkor még mindig ott van a Két Egér teljes választéka... A kedvezmények pedig 15% és 40% között mozognak.

Nos, tehát a 8+-os korosztálynak (egésze 12 éves korig) ajánljuk a Prométheusz, Sziszüphosz, Bellerophontész-t és Az aranygyapjú-t. A Mitológiai zsebkönyvtár, de a Két Egér Könyvek bármely más könyvének árából – legalább 10 példány vásárlása esetén – 30% kedvezményt adunk! 25 példány felett pedig 40% az engedmény. A mennyiség több különböző címből is összeadódhat.

Más kiadók könyvei esetén legalább 10 példány vásárlása esetén 15%, 20 példány fölött pedig 25% kedvezményt adunk.

A megrendelések 2019. június 12-ig adhatók le személyesen a Két Egér Könyvesboltban, telefonon (1/210-4486) és a keteger@gmail.com email címen. (Érdemes azonban egy kicsit előbb megrendelni a könyveket, mert előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban nem minden könyvet tudunk a kért példányszámban beszerezni.) Ugyanezen a telefonszámon és email címen fordulhatnak hozzánk további kérdéseikkel. Szívesen segítünk összeállítani a listát.

Várjuk a listákat és a kérdéseket!