Szamárfül

1 700 Ft

„Mert mi a fül? Egy hasáb csacskaság, csenevésszé összeaszalt esszé, olvasótoborzó tartalmi torzó. (Az szól mellette, hogy csak az olvassa, aki már megvette.) A fül feltétlenül előlegezett közvélemény-keresztmetszet. Hogy tetszett, megtudhatod belőle, ha elolvasod előre. Vagy futólag utólag, így arra késztet, mit elméd már félig megemésztett, kérőzd fel akarva, nem akarva,mint egy kiló silót a marha.

Ám mit sem tehetek ellene, állatmeséimet ajánlanom kellene, remélve, hogy meglelik itt-ott benne az emberit.” Ezzel a füllel – csúfondáros szamárfüllel ajánlja maga a szerző, Romhányi József az olvasók figyelmébe Szamárfül című halhatatlan kötetét.

Illusztrátor Buzay István

Móra Könyvkiadó, 2016 (3. kiadás)

104 oldal, puha borító

-15%

Internetes ár: 1 700 Ft
Listaár: 1 999 Ft
Ajánljuk még: 

Kerge ABC

2 240 Ft

A Zengő abc és az Ablak zsiráf után egy olyan korszerű, mai kötetet ajánlunk olvasóinknak, melyben három népszerű költő versei segítik az óvodás és kisiskolás gyerekeket az ábécé elsajátításában. Az óvodákban és iskolákban is hasznosan forgatható könyv jelentősége, hogy összeköti az óvodában tanultakat az iskolában elsajátítandó ismeretekkel. Ezért az izgalmas képek mellett a gyerekek könnyen felismerhetik és megtanulhatják a kis- és nagybetűket egyaránt. Részletek…

Internetes ár: 2 240 Ft

Állatkerti útmutató

1 700 Ft

Ki tudja, hol lakik a szerelmes pók? És az arabul tanuló marabu? Nos,
pontosan ugyanott, ahol a zenét hallgató medve és a tapírral csókolózó
hód: egy képzeletbeli, különleges állatkertben. Devecseri Gábor játékos
versei az évek alatt mit sem veszítettek varázsukból, a mai gyerekek
éppolyan kedvvel olvassák, hallgatják és dúdolják őket, mint annak
idején a szüleik. A kötet az előző kiadásokhoz hasonlóan Réber László
vidám, humoros rajzaival jelenik meg. Részletek…

Internetes ár: 1 700 Ft